lördag 5 januari 2013

Nyårsafton 2012

Nyåret firade vi uppe i Sälen. Längtade efter Lisa som firade hemma i Avesta. Åsa, Jonas och Jennifer har sin husvagn alldeles vid vår, så vi firade tillsammans. Började med en dag i backen i Hundfjället, nygräddade våfflor i våffelstugan, After ski i Tandådalen, bastu och ISKALL dusch i servicehuset.... Vi var många som hoppade och tjoade i de kalla duscharna, men man kan ju inte få allt ;-)
Efter att vi sedan ätit vår mat i husvagnen, så gick vi över till Åsa och Jonas vagn. 23:59 stod vi nere i backen och såg de absolut vackraste fyrverkerierna jag någonsin sett. Otroligt vackert! Så vackert att vi inte ens märkte hur blöta vi blev av regnet...det upptäckte vi först senare ;-)
Trollskogen, Hundfjället. Försökte leta upp ett troll som kunde vara substitut för Lisa...men det var ju svårt förstås <3

After ski i Tandådalen.


Nyårsmiddagen i husvagnen bestod av brödskålar med färdigköpt skagenröra och räkor till förrätt, potatisgratäng och kycklingspett till varmrätt (värmdes i micron) och chokladpudding med spraygrädde till efterrätt. Blev helt okej faktiskt :-)

Fyrverkeriet är ju svårt att fånga på bild (iallafall för mig). Vi hade köpt stora tomtebloss som Ellen, Mika och Åsa svingade omkring.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar